BESLAG: Krimteknikere har tatt flere beslag i leiligheten, der en mann i 20-årene skal ha knivstukket sin lillebror. Foto: Privat
BESLAG: Krimteknikere har tatt flere beslag i leiligheten, der en mann i 20-årene skal ha knivstukket sin lillebror. Foto: PrivatVis mer

- Mann i 20-årene alvorlig knivskadd av sin storebror

Opereres etter knivangrep på Carl Berners plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen i 20-årene som ved 09-tida i morges skal ha knivstukket en annen, noe yngre mann, var mannens storebror. Det får Dagbladet opplyst.

De to befant seg sammen i en leilighet ved Carl Berners plass i Oslo, der de sammen med flere andre personer hygget seg sammen i leiligheten.

Av årsaker politiet ikke har fått etablert, oppsto det en krangel og påfølgende slåsskamp. Da skal mannen ha knivstukket sin lillebror.

Opereres - Han opereres nå, sier utrykningsleder Morten Wiik ved krimvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Mannen skal være alvorlig, men ikke livstruende skadd.

- Det vil bli utført avhør av siktede i løpet av ettermiddagen eller kvelden, sier Wiik.

- Motivet for handlingen kjenner vi ikke, utdyper han.

Beslag Wiik ønsker ikke å si hvorvidt politiet har beslaglagt kniven som ble brukt, eller om det er beslaglagt flere våpen. Kriminalteknikere jobbet i ettermiddag i leiligheten, og bar ut flere gjenstander.

- Det er gjort beslag på stedet. Mer vil jeg ikke si nå, sier Morten Wiik.

To personer skal ha forsvunnet fra stedet på en grønn motorsykkel, men ifølge Wiik skal ikke disse ha hatt noen aktiv rolle i det som skjedde.