Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 20-årene arrestert for voldtektsforsøk

- Hørte en dame som ropte om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i begynnelsen av 20-åra er pågrepet mistenkt for voldtektsforsøk mot en kvinne i slutten av tenårene natt til fredag. 

- Vi ble oppringt av en person som hørte en dame som ropte etter hjelp. Vi hadde en patrulje i nærheten som var kjapt på stedet, der vi fant kvinnen. I umiddelbar nærhet påtraff vi også en mannsperson som vi mistenker kan stå bak et voldtektsforsøk, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet. 

Mannen ble arrestert og fraktet til politihuset, der det vil bli gjennomført avhør i løpet av dagen. Kvinnen får hjelp ved voldtektsmottaket i Trondheim.

- Den foreløpige forklaringen vi har fått fra jenta tyder på at det ikke er snakk om en fullbyrdet voldtekt, men et voldtektsforsøk. Vi vil ta en fullstendig forklaring fra begge involverte så snart det lar seg gjøre, så det er for tidlig å konkludere med hva som har skjedd, opplyser Kimo. 

Hendelsen skal ha funnet sted på Ila i Trondheim sentrum like etter klokka 04.00 fredag morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling