Mann i 20-årene pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli i Oslo

Norsk statsborger siktet for grovt skadeverk.

HAR PÅGREPET EN MANN: Politiet har pågrepet en mann i 20-årene etter bilbrann på Vestli tidligere denne måneden. Tre biler ble totalskadet i to forskjellige bilbranner.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
HAR PÅGREPET EN MANN: Politiet har pågrepet en mann i 20-årene etter bilbrann på Vestli tidligere denne måneden. Tre biler ble totalskadet i to forskjellige bilbranner. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo politidistrikt har pågrepet en mann i begynnelsen av 20-årene i forbindelse med en bilbrann på Vestli i Oslo tidligere denne måneden. Mannen er siktet for grovt skadeverk.

Mannen ble pågrepet på bakgrunn av konkrete spor i saken. Av hensyn til den pågående etterforskningen av denne og andre bilbranner, ønsker ikke politiet per nå å tidfeste eller si noe mer konkret om brannen som mannen er siktet for, skriver politiet i en uttalelse.

Politiet opplyser at mannen er en norsk statsborger bosatt i Oslo.

- Mannen er norsk statsborger av utenlandsk opprinnelse. Han sitter i avhør i dag, sier Skjold.

Nyheten kommer etter en rekke bilbranner i Oslo den siste tida. Politioverbetjent Rune Skjold, ved seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt, sier det er for tidlig å si om mannen kan ha vært involvert i flere av brannene.

- Foreløpig har vi ikke noe som tilsier at det er en sammenheng mellom brannene, men vi kan ikke utelukke at han også var involvert der, sier Rune Skjold, politioverbetjent ved seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer