Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (25) i Bergen ble knivstukket i bakhodet, mann i 20-årene siktet

Mann i 20-årene siktet for å ha knivstukket mann (25) i bakhodet utenfor utested i Bergen

Den angrepne ble sendt til sykehus, skal ha lettere skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NTB: Den siktede, en mann født i 1994, ble onsdag ettermiddag pågrepet etter at han selv ringte inn til politiet for å melde seg selv.

- Han skal nå først gjennom en teknisk undersøkelse før han skal avhøres på politihuset i Bergen, sier kommunikasjonsrådgiver Gry Benedicte Halseth i Vest politidistrikt.

Politiet fikk melding om hendelsen i Neumanns gate klokken 3.35. Den fornærmede skal ha blitt stukket flere ganger i bakhodet i tillegg til armen. De to skal ikke ha kjent hverandre fra før av, opplyser politiet.

Politiet søkte i området med flere patruljer etter gjerningsmannen, men uten at noen ble pågrepet. De gikk deretter ut med en etterlysning av mannen og oppfordret til å ringe inn til tipstelefon, før den siktede altså selv ringte inn for å melde seg selv onsdag ettermiddag.

- Ifølge vitner skal det hele ha startet med bråk inne på et utested, og så skjedde knivstikkingen på utsiden, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt til NTB.

Den skadde 25-åringen kom fra hendelsen med lettere skader, opplyser Haukeland sykehus.

NTB