Mann i 20-årene siktet for voldtekt på fest i Hammerfest

Skal ha skjedd i fornærmedes bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 20-årene er siktet for voldtekt etter at politiet fikk melding om at en kvinne hadde blitt voldtatt i et bolighus i Hammerfest tidlig lørdag morgen.

- Vi fikk melding om hendelsen 07.40 lørdag morgen, og da vi kom til stedet hadde fornærmede allerede pekt ut gjerningsmannen, sier Tommy Flåten, operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt.

Den angivelige gjerningsmannen hadde forlatt boligen da politiet kom til stedet, men ble pågrepet ikke langt unna kort tid etterpå.

Operasjonslederen forteller at den fornærmede kvinnen, som også er i 20-årene, ble fraktet til overgrepsmottaket på sykehuset for undersøkelser.

Voldtekten skal ha skjedd i den fornærmedes bolig, hvor det hadde vært en fest den aktuelle natta. Da politiet kom til stedet var det fortsatt flere festdeltakere igjen i huset.

- Den angivelige gjerningsmannen var kjent av flere av festdeltakerne, men jeg er usikker på om fornærmede og siktede kjenner hverandre, sier Flåten.

- Vi iverksatte straks etterforskning av vitner på stedet, og har også gjennomfør kroppsundersøkelse og avhør av den siktede. Han ble besluttet løslatt i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer