Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 30-åra banket opp og knivstukket i ryggen i Haugesund. Tre pågrepet

Ikke livstruende skadd, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én mann i 30-åra ble like etter midnatt banket opp og knivstukket i ryggen utendørs i et boligstrøk i Haugesund.

Det melder Sør-Vest politidistrikt i Haugesund på Twitter.

Politiet fikk flere meldinger om lag samtidig klokka 00.06 om hendelsen.

- Flere meldere ringte oss om et slagsmål som pågikk utendørs. På vei til stedet fikk vi kunnskap om knivstikkingen. Derfor bevæpnet politiet seg, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan til Dagbladet.

Da politiet kom på stedet, hadde de tre gjerningsmennene stukket fra stedet. Den ene av gjerningsmennene ble navngitt, og en beskrivelse av bilen ble gitt til politiet.

Senere på kvelden ble de tre mennene pågrepet, deriblant den navngitte mannen - en norsk mann i 20-åra. De to andre er polakker i 30-åra, ifølge operasjonsleder.

- De er på vei i arresten, og vil bli avhørt i morgen, sier han.

Om motivet, kan ikke politiet på nåværende tidspunkt si så mye.

- Vi har opplysninger som gir oss en pekepinn på hva motivet er, og den fornærmede har gitt en foreløoig forklarelse. Han er sendt til sykehus for behandling, men er ikke livstruende skadd, sier operasjonsleder Utne-Reitan.