Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 30-åra funnet død i bolig: - Hadde ikke blitt sett på noen dager

Politiet undersøker dødsfall i Kvinnherad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Hordaland fikk i går kveld melding om en død person på en adresse i Sunde i Kvinnherad kommune i Hordaland.

Ambulanse og lege kom til stedet, og kunne ikke fastslå dødsårsak på den døde personen, som er en mann i 30-åra.

- Mannen bodde aleine de siste dagene. Personen var ikke blitt sett på noen dager, sier Lensmann i Kvinnherad, Jan L. Fosse, til Dagbladet.

Han delte en leilighet sammen med flere andre utenlandske arbeidstakere som bor i Kvinnherad. Da de andre beboerne kom tilbake fra påskeferie søndag, fant de mannen livløs. Ambulanse ble tilkalt til leiligheten, men personellet klarte ikke å fastslå en dødsårsak og kontaktet derfor politiet.

På bakgrunn av omstendigheter undersøker politiet nærmere rundt dødsfallet. Politiet ble varslet om dødsfallet 19.15 i går kveld.

Politiet har bedt om kriminalteknisk bistand for å fastslå dødsårsak. Kriminalteknikere kommer fra Bergen i dag, og personen obduseres trolig i morgen tidlig.

- Vi mistenker ikke noe kriminelt på nåværende tidspunkt, men vi kan heller ikke utelukke det, sier Fosse.

Ifølge Bergensavisen er den avdøde mannen av utenlandsk opprinnelse.

Saken oppdateres