Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 30-åra omkom etter kanovelt på Nitelva

- Krevende redningsforhold, sier operasjonsleder.

DØDE: En mann i 30-åra omkom etter at han veltet med kano i Nitelva i Lillestrøm søndag. Store styrker fra nødetatene deltok i redningsaksjonen. Foto: Remi B Presttun / NTB scanpix
DØDE: En mann i 30-åra omkom etter at han veltet med kano i Nitelva i Lillestrøm søndag. Store styrker fra nødetatene deltok i redningsaksjonen. Foto: Remi B Presttun / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store letemannskaper ble satt inn i søket etter en kanopadler som kantret og forsvant under vann i Nitelva, mellom Skedsmo og Rælingen søndag ettermiddag.

- Vedkommende var cirka 100 meter fra land. En person hørte noen rope om hjelp. Klokken 16.24 forsvant vedkommende under vann, og er siden ikke sett, opplyste operasjonsleder Ronny Årstein til Dagbladet liker før klokken 17.

Like etter ble kanopadleren funnet. Det ble igangsatt hjerte-lunge-redning på stedet, men livet stod ikke til å redde.

«En østeuropeisk mann i 30-åra er bekreftet omkommet», skriver politiet på Twitter klokken 17.39.

Politi, brannvesen, ambulanse, Sea King-helikopter, luftambulanse og redningsdykkere rykket ut for å delta i redningsaksjonen.

Redningsforholdene på stedet var svært krevende. Det er høy vannføring i elva, og null sikt i vannet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.20.

Hele Norges coronakart