Mann i 30-åra overfalt av ukjente gjerningspersoner i Oslo. Påført knivskader i hodet

Politiet etterlyser tips fra vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i slutten av 30-åra ble rundt midnatt fredag kveld angrepet av flere personer, trolig tre, i nærheten av T-bane-stasjonen på Grorud i Oslo.

- Han har blitt utsatt for vold, og har blitt påført skader i hoderegionen med kniv. Eksakt hvordan det har skjedd har vi ikke opplysninger om, sier Marita Aune, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Fornærmede skal ha truffet på gjerningspersonene ved en gangbru like ved T-bane-stasjonen, og de skal så ha forflyttet seg et lite stykke i retning Ammerudhellinga.

Politiet har foreløpig lite å gå på, i det som virker som et tilfelle av blind vold.

- Det virker som fornærmede har blitt angrepet og overfalt av for ham ukjente gjerningspersoner, sier Aune.

Mannen i 30-åra har fått synlige skader i hoderegionen og blir behandlet ved legevakta.

Nå ønsker politiet å komme i kontakt med folk som har vært i området.

- Vi ønsker å komme i kontakt med folk som har sett eller hørt noe, som kan si oss noe om hvem de mistenkte kan være, sier Aune.

I helga avholdes Granittrock på Lillomarka Arena, ikke veldig langt fra T-bane-stasjonen. Fredag ble arrangementet avsluttet ved midnatt, så Aune utelukker ikke at folk som har vært på festivalen kan ha sett noe som kan hjelpe politiet med saken.

- Vi ønsker opplysninger som folk tenker kan ha noen tilknytning til saken. Dersom man er i tvil er det bedre å ta kontakt enn å ikke gjøre det, sier Aune.