Mann i 30-åra siktet etter at kvinne ble knivstukket i Kristiansand

Kvinnens tilstand er stabil og hun er utenfor livsfare.

KRISTIANSAND: En kvinne ble i går kveld knivstukket under bybru i Kristiansand.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KRISTIANSAND: En kvinne ble i går kveld knivstukket under bybru i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka 22.10 i går kveld fikk politiet i Agder melding om en voldshendelse under bybrua i Kristiansand sentrum.

En kvinne var knivstukket og to personer som befant seg på stedet ble pågrepet av politiet. Kvinnen har fått alvorlige skadet, men tilstanden er nå stabil og hun befinner seg utenfor livsfare.

Den ene personen er nå løslatt, mens den andre personen nå er siktet for voldshandlingen, opplyser politiet i en pressemelding.

Den siktede ble utvist fra Norge i 2015 med to års innreiseforbud, som han nå har brutt.

- Han ble utvist i 2015 på grunn av en voldssak. Vi vet ikke hvor lenge han nå har oppholdt seg i landet, sier førstepolitibetjent Kenneth Rafaelsen, til Dagbladet.

Ifølge politiet er det en relasjon mellom kvinnen og den siktede. Begge to er rumenske statsborgere.

Politiet forteller at de har dannet seg et bilde over relasjonen dem i mellom, men ønsker ikke å si noe mer om det på nåværende tidspunkt.

- Siktede skal avhøres i løpet av dagen. Fornærmede skal avhøres når hun er i stand til det. Siktede blir fremstilt for varetektsfengsling fredag. Han vil bli begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser påtaleleder i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar, i pressemeldingen.

Siktedes forsvarer, Sveinung Sødervik Johnsen, forteller at han ennå ikke har fått snakket ordentlig med siktede og at de venter på tolk.