Mann i 30-åra stukket ned i Oslo - politiet jakter gjerningsmann

En person til sykehus etter voldsepisode i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 30-åra er kjørt til sykehus etter en voldsepisode ved Olafiagangen på Grønland i Oslo lørdag kveld. Politiet ble oppringt av fornærmede selv klokka 19.20.

- Han fortalte at han var knivstukket. Plutselig ble linja brutt, men vi rykket ut til stedet og fant ham der. Han hadde skader i buken, som var forenelig med stikkskader fra en spiss gjenstand, opplyser operasjonsleder Line Scott i Oslo-politiet overfor Dagbladet.

Mannen ble umiddelbart kjørt til sykehus, der han nå blir operert.

- Status akkurat nå er at han ligger på operasjonsbordet. Han har vært ved bevissthet hele veien, og snakket med oss underveis, sier Scott.

Politiet søker nå i området etter en gjerningsmann. Han skal også være i 30-åra, men som følge av sprikende forklaringer fra vitner på stedet og fornærmede, ønsker politiet foreløpig ikke å gå ut med en beskrivelse av den antatte gjerningsmannen.

- Vi er på stedet og jobber med vitner som kan ha sett noe. Samtidig samler vi inne overvåkningsbilder fra området, som kan ha fanget opp selve hendelsen. Vi har også anholdt en person som ble påtruffet i nærheten, og som kan stemme overens med beskrivelser fra ett av vitnene, sier Scott.

Dagbladet kommer tilbake med mer.