Mann i 30-åra truet med å «ta flyvertinne» på Widerøe-fly fra København til Torp

Ble fratatt spritflaske.

-UBEHAGELIG: En mann i begynnelsen av 30-åra lagde bråk ombord en Widerøe-maskin søndag kveld. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Illustrasjonsfoto:
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
-UBEHAGELIG: En mann i begynnelsen av 30-åra lagde bråk ombord en Widerøe-maskin søndag kveld. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Illustrasjonsfoto: Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En norsk mann i begynnelsen av 30-åra ble søndag kveld arrestert på Torp flyplass. Mannen hadde laget bråk ombord et Widerøe-fly fra København.

- Han laget bråk og var truende mot besetningen om bord. Politiet ble tilkalt da flyet landet og mannen ble anmeldt for trusler, opplyser operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Per Andreassen.

- Truslene gikk på at han skulle ta flyvertinna, og han kalte henne «en jævla drittkjerring». Han ble fratatt en spritflaske da han gikk om bord og ønsket å få den tilbake. Han var såpass urolig at man måtte omplassere passasjerer og det var forholdsvis ubehagelig om bord. Kapteinen vurderte om de skulle returnere til København.

Mannen sitter nå i arresten.

- Han vil bli avhørt i morgen tidlig. Normalt får man en rapport fra kapteinen og vi har hentet inn opplysninger fra vitner, sier Andreassen.