Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 30-årene erkjenner å ha knivstukket samboeren på Nesodden

Mannen er tiltalt for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 40-årene er fortsatt kritisk skadd etter at hun ble knivstukket torsdag kveld. Samboeren, som er i 30-årene, erkjenner å stå bak.

Fredag ble den siktede mannen, som er fra Hviterussland, varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, med én uke full isolasjon.

- I rettsmøtet erkjente han straffskyld for forholdet. Han er siktet for forsøk på drap, sier politiadvokat Daniel Sollie til NTB.

Politiadvokaten sier at kvinnen er påført skader med en skarp gjenstand. Mannen er blitt avhørt, men politiet ønsker ikke å gå i detaljer på hva han har fortalt.

Den skadde kvinnen ble funnet da nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling på en privatadresse på Nesodden. Meldingen kom klokken 20.28 torsdag kveld. Kvinnen ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Mannen og kvinnen er samboere og bodde i kjellerleiligheten nødetatene rykket ut til. Kvinnen ble funnet utenfor den aktuelle leiligheten. Hun er latvisk statsborger og i midten av 40-årene. Politiet jobber med å skaffe bistandsadvokat til henne.

Brannvesenet fikk slukket brannen etter kort tid. Politiet foretar kriminaltekniske undersøkelser på stedet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!