Alvorlig frontkollisjon i Trøndelag:

Mann i 30-årene omkom

Føreren av en personbil er bekreftet omkommet, etter en alvorlig frontkollisjon med en lastebil på E6 ved Melhus i Trøndelag fredag formiddag.

DØDSULYKKE: Mannskaper og biler fra nødetatene på stedet der en person omkom i kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E39 i Melhus fredag. Foto: Frank Valde / NTB
DØDSULYKKE: Mannskaper og biler fra nødetatene på stedet der en person omkom i kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E39 i Melhus fredag. Foto: Frank Valde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Totalt var det en person i hver av kjøretøyene.

Politiet har foreløpig ingen opplysninger om årsaken til ulykken, men både Statens vegvesens ulykkesgruppe og teknikere fra politiet er sendt til stedet.

- Det er i utgangspunktet et ganske oversiktlig strekke, så vi vet ikke egentlig hva som har skjedd, sier operasjonsleder Ebbe Kimo til Dagbladet.

Det er en mann i 30-årene mistet livet i ulykken. Hans familie er varslet om dødsfallet, skriver politiet.

Operasjonslederen forteller at ulykken skaper store trafikale problemer.

- Det gjelder begge retninger på E39, og til dels også på E6, for om man skal videre vest blir man tvunget ut på små fylkesveier, sier Kimo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer