DRAP: Politiet var i går på stedet der en mann ble pågrepet etter at en kvinne ble funnet drept i en leilighet på Ulven i Oslo onsdag kveld
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DRAP: Politiet var i går på stedet der en mann ble pågrepet etter at en kvinne ble funnet drept i en leilighet på Ulven i Oslo onsdag kveld Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Mann i 30-årene siktet for drap på kona

Funnet drept på Ulven i Oslo i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i begynnelsen av 30-årene er pågrepet og siktet for forsettlig drap på sin kone på Ulven i Oslo onsdag kveld.

Mannen, som er et par år eldre enn avdøde, ble pågrepet etter at kona ble funnet livløs i en leilighet i en blokk i drabantbyområdet. Hun ble brakt til sykehus, men ble bekreftet død kort tid etter ankomst.

- Det er snakk om et ektepar som ikke er av norsk opprinnelse, sier vaktleder Roger Hjertø ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Politioverbetjent Stein Olav Bredli, leder for Voldsavsnittet, skal orientere nærmere om saken på en pressebrifing på Politihuset torsdag formiddag.

Barn i leiligheten Politiet ble varslet om saken klokka 22.17 og rykket ut til Ulven nordøst for Oslo sentrum.

- En mann ble pågrepet i leiligheten. Det var også barn til stede. De blir ivaretatt av oss, sa operasjonsleder Sven Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB seint onsdag kveld.

Den første meldingen politiet fikk gikk ut på at det var en livløs kvinne i en leilighet i Karl Staffs vei. Da de kom til stedet, ble hun funnet hardt skadd i boligen, men døde senere av skadene.

- Det ble utført livreddende hjelp i leiligheten, og hun ble raskt flyttet over i ambulanse og kjørt til sykehus. Men like før klokken 23 ble hun bekreftet død, sa operasjonslederen.

Politiet kunne like før midnatt ikke si noe om kvinnen var påført synlige skader da hun ble funnet.

Skal avhøres Det er foreløpig ikke oppgitt når den siktede mannen skal avhøres.

- Vi skal avhøre ham så snart det er mulig. Han er kjørt til Politihuset på Grønland og blir der. Voldsavsnittet overtar saken torsdag, sa Ege.

Politiet foretok tekniske og taktiske undersøkelser på åstedet natt til torsdag.

(NTB)