TROLIG EN ULYKKE: Det opplyser politiet lørdag, etter at en mann omkom etter å ha blitt klemt under en bil på Økern.
TROLIG EN ULYKKE: Det opplyser politiet lørdag, etter at en mann omkom etter å ha blitt klemt under en bil på Økern.Vis mer

Mann i 40-åra døde etter å ha blitt klemt under bil: - En ulykke, mener politiet

På Økern i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo sier deres opplysninger tyder på at det dreide seg om en ulykke da en mann i 40-årene ble funnet fastklemt under en bil på Økern i Oslo fredag kveld. Han ble erklært død på sykehus.

En mann i 30-åra ble anholdt og tatt inn til avhør hos politiet etter hendelsen.

- Etter at vi har snakket med personen er våre foreløpige opplysninger at det er en ulykke, sier Pål Berger ved Oslo politidistrikts krimvakt til NTB.

- Vi tror at bilen har begynt å trille og at han ved en ulykke har kommet under bilen, sier Berger med henvisning til den omkomne i 40-årene.

Mannen i 30-åra er ikke siktet for noe i forbindelse med hendelsen, men han var ved 11.30-tida fortsatt anholdt mens politiet gjorde undersøkelser i saken.

Politiet og AMK fikk klokken 20 fredag kveld flere meldinger om at en mann lå fastklemt under en bil ved Økern Torgvei. Politiet kom raskt til stedet og fikk veltet bilen over på siden.

Mannen, som ble betegnet som alvorlig skadd, ble kjørt til Ullevål sykehus, der han ble erklært død.

Politiet i Oslo opplyste fredag kveld til NTB at avdøde var alene i bilen, men hadde hatt kontakt med en annen mann før han havnet under den.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram