Ulykke ved Koppang:

Mann i 40-årene fra Hedmark omkom i kollisjon med tog

Tre til sykehus etter kollisjonen mellom lastebil og tog på Rørosbanen.

KOLLISJON: Dødsulykken på Rørosbanen skjedde der en lokalvei krysser jernbanesporet ved Bjørånes, om lag 10 kilometer nord for Koppang. Tre personer er sendt til sykehus, og én er bekreftet omkommet. Henrik (18) var på vei til kjæresten sin da ulykken skjedde. Video: Henrik Johannessen. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: den omkomne lastebilsjåføren er en mann i 40-årene fra Hedmark, opplyser operasjonsleder Bård Einar Hoft ved Innlandet politidistrikt til Dagbladet ved 18.45-tiden.

De pårørende er varslet.

- Det er store skader på kjøretøyet, og politiet kommer til å jobbe på ulykkesstedet utover kvelden, sier operasjonslederen.

---

Politiet er i gang med å varsle pårørende til den omkomne lastebilsjåføren i ulykken nord for Koppang torsdag ettermiddag, opplyser Innlandet politidistrikt ved 17-tiden.

Tre personer er sendt til Sykehuset Innlandet - to av dem til Elverum og en til Tynset.

Togulykken skjedde ikke i tilknytning til riksvei 3, som de fleste utenfor Hedmark-kommunen Stor-Elvdal på størrelse med Vestfold fylke kjenner som den store hovedferdsåren i Østerdalen.

- Jernbanen ligger på andre siden av Glomma, på østsiden. Veien der bilen har krysset jernbanesporet og kollidert, er en gruset fylkesvei hovedsaklig med lokaltrafikk mellom tettstedene Koppang og Atna, sier ordfører i Stor-Elvdal kommune, Terje Hoffstad, til Dagbladet.

Ulykken, som politiet fikk første melding om klokka 14.07, skjedde på en grisgrendt strekning på Bjørånes, om lag 10 kilometer, nord for kommunesenteret Koppang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer