Mann i 40-årene omkom etter MC-ulykke på Nordmøre

En kvinne er hardt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To personer var i ettermiddag involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 682 i Foldfjorden i Aure kommune i Møre- og Romsdal.

Motorsykler i følge En av passasjerene, en mann i 40-årene, omkom i ulykken. Den andre passasjeren var en kvinne. Hun er hadt skadd og har blitt fløyet med luftambulansen til St. Olavs hospital i Trondheim.

- Det er den andre dødsulykken vi har i dag. Vi vet ikke hvordan ulykken skjedde, men det var fem motorsykler som kjørte i et følge, med totalt 6 personer, så har en av dem forulykket, sier operasjonsleder Torry Åkenes i Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

Mann i 30-årene døde Tidligere i dag døde en mann i 30-årene døde i en trafikkulykke på Verma i Romsdal. Mannens sju år gamle sønn, som satt i bilen, er fløyet til St. Olavs hospital etter ulykka, som ble meldt til nødetatene klokka 0537.

- En personbil havnet utenfor veien. Føreren ble erklært død på stedet, mens gutten ble fløyet til St. Olavs hospital. Etter det vi vet, var ingen flere biler involvert, sier operasjonsleder Tore Hals i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer