Mann i 40-årene skutt og drept i Fredrikstad

Full politijakt etter gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips eller bilder i saken? Ring oss på 24 00 00 0024 00 00 00 eller send oss MMS eller epost til 2400@db.no.

(Dagbladet): En mann ble skutt og drept i en skyteepisode i 20.15-tida i Fredrikstad lørdag kveld.

- Politiet i Østfold har åpnet drapsetterforskning etter at en mann i 40-årene ble skutt og drept på bopel i Enggata i Fredrikstad lørdag kveld. Politiet er interessert i opplysninger fra personer som kan ha sett noe i området, opplyser operasjonsleder Arne Olav Haraldstad i Østfold politidistrikt i en pressemelding.

- En drapssak Mannen var allerede død da politiet kom til stedet.

<strong> STORSTILT POLITIJAKT:</strong>  Politiet i Fredrikstad jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en person er funnet død på Nabbetorp i Fredrikstad lørdag kveld. Foto: Johnny Larsen / NTB scanpix
STORSTILT POLITIJAKT: Politiet i Fredrikstad jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en person er funnet død på Nabbetorp i Fredrikstad lørdag kveld. Foto: Johnny Larsen / NTB scanpix Vis mer

Bevæpnet politi gikk til aksjon mot boligen, hvor de fant den avdøde, og startet så jakten på en eller flere gjerningsmenn.

- Vi fikk melding om en skyteepisode. Nå har jeg fått bekreftet at den personen er død, så vi står overfor en drapssak. Vi etterforsker nå bredt, både teknisk og taktisk, sa Aina Mykland, innsatsleder Østfold politidistrikt, til Dagbladet lørdag kveld.

Enggata ble sperret av etter drapet, og politiet lette med hund og helikopter rundt hager og hus i nærheten av åstedet.

Væpnet politiaksjon En person ble innbrakt for kontroll, men ble senere dimmitert.

Det pågikk fortsatt storstilt søk med helikopter, væpnet politi og hunder etter en eller flere gjerningspersoner sent lørdag kveld.

Politiet vil melde om nye utviklinger i saken utover natten på sin Twitter-konto.
Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer