HARDT SKADET: En mann ble funnet med livstruende skader i en leilighet i Trondheim mandag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
HARDT SKADET: En mann ble funnet med livstruende skader i en leilighet i Trondheim mandag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Starter etterforskning:

Mann i 50-åra brakt til sykehus.
- Uvisst om han overlever, sier politiet

Ble funnet i en leilighet i Trondheim. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Trøndelag prøver å finne ut hva som har skjedd, etter at sykehuset varslet dem om at en mann i 50-åra var brakt til dem med svært alvorlige skader.

- Han har fått svært alvorlige hodeskader. Omstendighetene rundt skadene er uklare og derfor etterforsker vi om det har skjedd noe straffbart, sier etterforskningsleder ved Trøndelag politidistrikt, Anders Sunde-Eidem til Dagbladet.

Livstruende
- Hvor alvorlige er skadene?

- Vi har fått opplyst at skadene er så alvorlige at det er uvisst om mannen overlever, sier Sunde-Eidem.

Politiet jobbet ut fra en teori om at mannen er påført skader med ytre vold, men vet ikke noe om motivet for volden som mannen skal ha blitt påført.

Etterforskningslederen opplyser at det ikke er funnet våpen i leiligheten.

- Vi har ingen mistenkte i saken. Vi er i gang med tekniske undersøkelser på plassen og vi avhører vitner. Vi er interessert i å høre fra publikum om noen har sett noe i tilknytning til hendelsen, for eksempel personer som har forlatt området eller om noen har sett en krangel, sier Sunde-Eidem, som opplyser at volden kan ha funnet sted før klokka 18.00.

Boliger for rusbrukere

Politet ble varslet om saken fra sykehuset kl 19.07 samme kveld.

Mannen ble før dette funnet i en leilighet tilknyttet Carl Johans' stiftelse i byen.

Her bor blant annet personer med rusproblemer - og politiet opplyste i en pressemelding at det var ansatte som varslet ambulansepersonell om mannens tilstand.

Kriminalteknikere i hvite drakter jaktet seint mandag kveld spor på stedet.

Klokka 23.30 lå mannen fortsatt livstruende skadet på St. Olavs hospital, etter det politiet kjente til.

- Nå driver kriminalteknikere med åstedsarbeid. Vi har fremdeles personer inne til avhør som tilhører omgangskretsen til den skadde, sier Eidem.

Politiet vil også se om det finnes elektroniske spor av verdi tilknyttet hendelsen.

ETTERFORSKER: Politiet er på pletten, etter at en mann ble funnet med livstruende skader i en leilighet i Trondheim mandag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
ETTERFORSKER: Politiet er på pletten, etter at en mann ble funnet med livstruende skader i en leilighet i Trondheim mandag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer