TYVERI: Livsfarlige medikamenter ble stjålet fra sykehuset i Førde natt til lørdag. En mann er avhørt. Foto: Jon Terje H. Hansen / Dagbladet
TYVERI: Livsfarlige medikamenter ble stjålet fra sykehuset i Førde natt til lørdag. En mann er avhørt. Foto: Jon Terje H. Hansen / DagbladetVis mer

Mann i 50-årene avhørt etter medikamenttyveri

Livsfarlige medikamenter ble stjålet fra sykehuset i Førde natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han har så langt ikke tilstått tyveriet. Vi har ikke funnet medikamentene, men tror ikke han har solgt dem videre, sier operasjonsleder Wenke Hope i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Politiet fant fram til mannen gjennom etterforskning og innledet avhør søndag morgen. Han er kjent av politiet fra før og har ikke fast adresse. Mannen har tilhold i Førde og ble pågrepet ikke så langt fra sykehuset.

Flere typer medikamenter ble stjålet fra et medisinskap i operasjonsstua i 2. etasje på Førde sentralsjukehus en gang mellom natt til lørdag og lørdag formiddag.

Helse Førde advarte lørdag mot spesielt de muskelavslappende midlene Mivacron og Suxametonium som kan føre til at man slutter å puste innen 30 sekunder.

(NTB)