Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 60-åra brøt vikeplikten - da en politibil var på full fart inn i krysset

Det hele kom på 5200 kroner.

EKSTRA VIKTIG: Ser du en bil av denne typen, er det ekstra god grunn til å overholde vikeplikten. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
EKSTRA VIKTIG: Ser du en bil av denne typen, er det ekstra god grunn til å overholde vikeplikten. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det holdt på å gå bra, da en mann i 60-årene i dag kjørte rett inn i et veikryss i Ski kommune - uten å overholde vikeplikten. En annen bil var på vei inn i krysset, men sjåføren bråbremset og fikk avverget et sammenstøt.

Så viste det seg at mannen i 60-årene hadde hatt uhell i hellet.

- Det var en bil som ikke overholdt vikeplikten for en patruljebil, forteller Pål-Andre Thorsby, operasjonsleder ved Follo politidistrikt.

Kostet 5200 kroner På twitter opplyser politiet at mannen fikk et forenklet forelegg på 5200 kroner, etter at føreren av politibilen måtte «stå på bremsen».

5200 kroner burde holde lenge til å ødelegge søndagskvelden, men ifølge Thorsby er det ikke noe spesielt med størrelsen på det forenklede forelegget.

- Det er en fastsatt sats. Det er ikke noe vi bestemmer, sier Pål-Andre Thorsby, som ikke vil si noe om hva slags bil det var som (nesten) støtte på lovens lange arm i Ski nå i dag.

- Han vedtok forelegget, sier en ordknapp operasjonsleder.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling