Mann i 60-åra funnet død i bolighus i Tromsø

Person pågrepet og hus sperret av i Tromsø.

ETTERFORSKER: Troms politidistrikt etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Her åstedet på Tromsøya. Foto: Jørn Normann Pedersen / Nordlys
ETTERFORSKER: Troms politidistrikt etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Her åstedet på Tromsøya. Foto: Jørn Normann Pedersen / Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 60-åra er funnet død i et bolighus i Tromsø sentrum, opplyser Troms politidistrikt politiet på Twitter.

En person er pågrepet, og huset på Tromsøya er sperret av. Politiet er foreløpig tilbakeholdne med opplysninger.

- En person er funnet død, og vi betrakter dette som et mistenkelig dødsfall. Vi etterforsker saken, sier operasjonsleder Trond Amundsen til Dagbladet.

Meldingen om dødsfallet kom inn klokka i 08.30-tida. Tidligere i dag opplyste politiet at det hadde vært utøvd vold i huset.

- Det har vært utøvd vold inne i huset, og vi har sendt kriminalteknikere dit. Jeg kan også bekrefte at en person er pågrepet, sa innsatsleder Jørgen Ahlquist til NRK.

Det var like før klokka 9 at bolighuset i Tromsø sentrum ble sperret av, skriver Nordlys. Flere politipatruljer er på stedet, mens flere ambulanser har reist fra området, ifølge avisa.

Ahlquist sier politiet har tatt hånd om et vitne. Ifølge Nordlys er dette en kvinne.

Operasjonsleder Amundsen vil ikke si noe mer spesifikt om den pågrepne og den avdøde nå, og henviser til seinere bulletiner fra politidistriktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.