Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 70-åra døde i trafikkulykke

Det var en mann i 70-åra som fredag kveld mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en bil på E39 i Randaberg i Rogaland. Føreren er i sjokk etter hendelsen, ifølge politiet.

LØP UT I VEIEN: En person løp ut i veien og ble påkjørt på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld. Vedkommende ble erklært død på stedet. Foto: Statens vegvesen webkamera / NTB scanpix
LØP UT I VEIEN: En person løp ut i veien og ble påkjørt på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld. Vedkommende ble erklært død på stedet. Foto: Statens vegvesen webkamera / NTB scanpix Vis mer

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 19.59 fredag kveld. Lørdag morgen forteller politifaglig etterforskningsleder, Ivar Riveland, at de kjenner identiteten til den omkomne, og at det var en mann i 70-åra som mistet livet.

Ulykken skjedde på E 39 i Randaberg, i retning Haugesund.

- Vi prøver å finne ut mer om bakgrunnen for ulykken, men har så langt ikke fått avhørt fører, som er i sjokk. Vi vil forsøke å gjennomføre avhør i løpet av dagen, sier Riveland til Dagbladet.

Det ble iverksatt livreddende førstehjelp etter ulykken, men livet sto ikke til å redde. Klokka 20.28 kunne politiet melde at mannen var erklært død av en lege på stedet.

- Det store spørsmålet nå, er om man kan forvente at en person skal passere veien der ulykken skjedde. Det er 70-sone på stedet, og det var i tillegg mørkt, våt vei og dårlig sikt på grunn av nedbør, da påkjørselen fant sted, forteller Riveland.

Politiet jobbet fredag med åstedsundersøkelser utover kvelden. Dette vil fortsette lørdag formiddag.