Mann i 70-åra kjørte uten høyre fordekk, men merket det ikke selv. Så blåste han «langt over rødt» på promillekontrollen

Politiet: - Han blir uten førerkort i lang, lang tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før klokka 22 i kveld opplyste operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt at de hadde stoppet en bil ved Ekeberg på vei ut av Oslo, uten høyre fordekk.

Det var et vitne i bilen bak føreren som la merke til at noe var alvorlig galt, og han tipset politiet.

- Store skader Da politiet stoppet bilen la de merke til en kollisjonsskade på høyre front av bilen, og at den mannlige føreren på 70 år var tydelig beruset.

- Da vi snakket med føreren, ante han ikke at han hadde vært i noen ulykke. Det var ganske store skader på bilens høyre side og det var tydelig at han hadde vært i en kollisjon. I tillegg manglet det et dekk på høyre side, forteller operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Tore Solberg, til Dagbladet.

Førerkortet beslaglagt Da mannen skulle testes for promille, ble det målt skyhøye verdier.

- Han blåste mange ganger over lovlig verdig, og langt over rødt på promillekontrollen. De neste dagene vil vise nøyaktig hvor mye i promille mannen egentlig hadde, sier operasjonsleder Solberg.

Førerkortet til mannen ble beslaglagt på stedet.

- Han vil være uten førerkort i lang, lang tid. Både fordi han har kjørt som han har gjort og fordi han hadde så høy promille som han hadde, opplyser Solberg.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 123307686


Varnish cache server