Mann i 70-åra overlevde tre døgn alene etter fall ned en skrent

Kona fikk ikke kontakt, og meldte ham savnet i kveld.

TRE DØGN ALENE: - Han hadde falt ned en skråning i nærheten av boligen og ikke klart å komme opp igjen, forteller operasjonsleder Kjetil Indahl ved Vestfold politidistrikt til Østlands-Posten. Foto: Foto: Geir Eriksen
TRE DØGN ALENE: - Han hadde falt ned en skråning i nærheten av boligen og ikke klart å komme opp igjen, forteller operasjonsleder Kjetil Indahl ved Vestfold politidistrikt til Østlands-Posten. Foto: Foto: Geir EriksenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SANDEFJORD/OSLO (Dagbladet): Nå er mannen funnet i god behold like ved boligen i Preståsen i Sandefjord, melder Østlands-Posten.

Operasjonsleder Kjetil Indahl ved Vestfold politidistrikt forteller til avisa at mannens ektefelle var bortreist siden før helga, og ikke har greid å få kontakt med ham.

- Mandag kveld kontaktet hun naboer som kikket i postkassa og konstaterte at den var full av post, forteller Indahl.

Da politiet litt før klokka åtte i kveld fikk melding om at han var borte fra hjemmet, ble en patrulje sendt til stedet.

Falt ned skråning
- Vi lette utenfor huset, blant annet med en hundepatrulje, og etter kort tid fant vi mannen. Han hadde falt ned en skråning i nærheten av boligen og ikke klart å komme opp igjen.
Det viste seg at mannen hadde ligget der siden fredag. Han var dehydrert, men ifølge politiet var han ellers i god form.

Mannen ble siden kjørt til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg.

Ryddet i hagen En nabo Dagbladet snakket med i kveld sier det er veldig ulendt der mannen falt ned.

- Det var komplisert for politiet å få ham opp. Selv spreke politimenn hadde problemer med å komme opp og ned, sier naboen til Dagbladet.

Det en hekk foran skrenten på 2-3 meter, får Dagbladet opplyst. Det er mye beplantning rundt, og vanskelig å se inn.

- Vi så ham jobbe i hagen på fredag, sier naboen til Dagbladet.

Han sier videre at naboene har snakket sammen etter at saken ble kjent i kveld.

- Vi har snakket sammen, og blitt enige om at vi må kikke etter hverandre, med et godt hjerte. Vi skal ikke være nysjerrige, men det gjelder å bry seg om hverandre.