Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 70-årene siktet for drap på kona

Ble funnet død i sitt eget hjem i Fjellhamar i Lørenskog. 

ÅSTED FJELLHAMAR:  En mann ble pågrepet tirsdag kveld etter at en kvinne ble funnet død i et hus på Fjellhamar i Akershus.etter et dødsfall på Lørenskog i Akershus. Nå er han siktet for drap på kona. Foto: Fredrik Varfjell, NTB Scanpix.
ÅSTED FJELLHAMAR:  En mann ble pågrepet tirsdag kveld etter at en kvinne ble funnet død i et hus på Fjellhamar i Akershus.etter et dødsfall på Lørenskog i Akershus. Nå er han siktet for drap på kona. Foto: Fredrik Varfjell, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen var først siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men politiet utvidet siktelsen torsdag, skriver Romerikes Blad.

– Siktelsen er endret til å gjelde drap, sier politiadvokat Guro Holm Hansen i Øst politidistrikt.

Nye opplysninger

– Det er gjennomført flere avhør av siktede. Det er kommet fram nye opplysninger som gjør at vi nå har endret siktelsen, forteller hun.

Politiadvokaten vil foreløpig ikke gå ut med mer informasjon om saken og begrunner det med hensynet til både etterforskningen og pårørende.

Kvinnen i 60-årene ble funnet død i ekteparets hjem tirsdag. Ektemannen i 70-årene ble pågrepet kort tid etter. Paret har et felles, voksent barn, i tillegg til barn hver for seg fra tidligere forhold.

Varetektsfengsling

Den siktede mannen skal ha samtykket til varetektsfengsling. Han har fått oppnevnt advokat Torkil Jan Røseid som forsvarer. NTB har ikke lyktes i å få en kommentar fra forsvareren etter at siktelsen ble skjerpet.

– Jeg har vært i samtale med min klient, men vi har ikke fått snakket ferdig. Jeg vet foreløpig lite om saken og har veldig lite å meddele, uttalte Røseid til Romerikes Blad onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling