Mann i 90-åra trillet utfor trapp på kjøpesenter - døde

Mannen i rullestol skal ha trillet utfor trapp på kjøpesenter i Harstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge NRK er en mann i 90-åra død etter å ha trillet utfor en trapp i rullestol på et kjøpesenter i Harstad i Troms.

Mannen skal ha ankommet Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i ettermiddag.

- Jeg kan bekrefte at mannen var død ved ankomst på sykehuset, sier pressevakt Per-Christian Johansen ved sykehuset til kanalen.

Politiet meldte først rundt 14.20 i ettermiddag at en eldre mann var alvorlig skadet etter å ha trillet utfor en trapp på et av Harstads kjøpesenter.

Operasjonsleder Eirik Kileng opplyser til Dagbladet at ulykken skjedde rundt 12.15 i dag, og at det var mye folk på stedet.

- Vi ble varslet rundt 12.48, og da vi kom til stedet var pasienten fraktet til sykehus. Den eldre mannen i 90-åra ble bekreftet død der.

Politiet betegner hendelsen som en ren ulykke, men oppretter en undersøkelsessak på forholdet.

- Han har kjørt utfor en rulletrapp i elektrisk rullestol. Vi har video av hendelsen, og ser det er en ulykke, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer