Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 90-åra trillet utfor trapp på kjøpesenter - døde

Mannen i rullestol skal ha trillet utfor trapp på kjøpesenter i Harstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge NRK er en mann i 90-åra død etter å ha trillet utfor en trapp i rullestol på et kjøpesenter i Harstad i Troms.

Mannen skal ha ankommet Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i ettermiddag.

- Jeg kan bekrefte at mannen var død ved ankomst på sykehuset, sier pressevakt Per-Christian Johansen ved sykehuset til kanalen.

Politiet meldte først rundt 14.20 i ettermiddag at en eldre mann var alvorlig skadet etter å ha trillet utfor en trapp på et av Harstads kjøpesenter.

Operasjonsleder Eirik Kileng opplyser til Dagbladet at ulykken skjedde rundt 12.15 i dag, og at det var mye folk på stedet.

- Vi ble varslet rundt 12.48, og da vi kom til stedet var pasienten fraktet til sykehus. Den eldre mannen i 90-åra ble bekreftet død der.

Politiet betegner hendelsen som en ren ulykke, men oppretter en undersøkelsessak på forholdet.

- Han har kjørt utfor en rulletrapp i elektrisk rullestol. Vi har video av hendelsen, og ser det er en ulykke, sier han.

Saken oppdateres

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling