Mann i gummibåt omkom i Oslofjord-kollisjon

Funnet utenfor Gressholmen.

 SØK ETTER BÅTKOLLISJON:   Mannskaper fra Oslo brann- og redningsetat deltok i søket etter en savnet person fra en gummibåt, etter at to fritidsbåter kolliderte ved Gressholmen i Oslofjorden onsdag ettermiddag. Den savnede - en mann i begynnelsen av 30-årene - ble seinere funnet omkommet. Foto: Torstein Bøe, NTB Scanpix.
SØK ETTER BÅTKOLLISJON: Mannskaper fra Oslo brann- og redningsetat deltok i søket etter en savnet person fra en gummibåt, etter at to fritidsbåter kolliderte ved Gressholmen i Oslofjorden onsdag ettermiddag. Den savnede - en mann i begynnelsen av 30-årene - ble seinere funnet omkommet. Foto: Torstein Bøe, NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en menn i begynnelsen av 30-årene som ble funnet omkommet etter kollisjonen mellom en snekke og en gummibåt ved Gressholmen i Oslofjorden mandag ettermiddag.

Vaktleder Ingunn Braseth ved krimvakta i Oslo-politiet bekrefter at det er hentet opp en person fra 30 meters dyp etter ulykken.

- Mannen som er omkommet, var aleine i gummibåten. De tre personene som befant seg i den andre båten er uskadd, men vil bli innkalt til nye avhør seinere, sier Braseth til NTB.

Alle nødetater ble raskt sendt til stedet da politiet fikk melding om ulykken klokka 14.45 onsdag.

Redningsskøyta Bergesen d.y. og Uni Oslofjord deltok i søket sammen med luftambulanse og brannvesen.

De tre personene i snekka ble tatt hånd om etter ulykken, og ifølge Braseth er det for tidlig å si noe om hendelsesforløpet og eventuelt skyldspørsmål.

(NTB).