Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mann i militærklær har skutt med automatvåpen på restaurant i Göteborg

Politiet bekrefter at ingen er skadd. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like etter klokka 18.00 i kveld skal en mann ha avfyrt skudd på en fullsatt restaurant i Angereds i Göteborg.

Ifølge Aftonbladet skal gjerningsmannen ha vært ikledd militærklær, bevæpnet med automatvåpen. Han skal ha dratt fra stedet på motorsykkel.

- Det har nettopp hendt, sier Andreas Odén ved krimjour i Göteborg til avisa.

Politiet bekrefter at ingen er skadd.

SVT skriver at kulturhuset i Angereds valgte å stenge umiddelbart på grunn av skytingen. Mellom klokka 17 og 18 ble det holdt en markering mot vold utenfor kulturhuset.

- Flere samtaler har kommet inn. Alle forteller om hva de tror er skyting inne på en restaurant i Angered sentrum. En patrulje er på plass og har vært i kontakt med vitner som forteller at en maskert mann har avfyrt skudd opp i taket, sier politiets pressetalsperson i Väst, Ulla Brehm til SVT.

Göteborgs-Posten skriver at området nå er sperret av og at politiet utfører tekniske undersøkelser på stedet. Samtidig er det startet etterforskning omhandlende grove trusler.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media