Mann i slutten av 30-årene siktet for drapsforsøk

Kvinne alvorlig skadd i voldsepisode i Vest-Agder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): En kvinne ble i går kveld sendt med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus etter en voldsepisode i Øyslebø i Marnadal kommune i Vest-Agder.

Gjerningsmannen som skal være i slutten av 30-årene, ble i morges siktet for forsøk på forsettlig drap.

- Det viste seg at en kvinne var påført alvorlige hodeskader. Kvinnen er av utenlandsk opprinnelse. På stedet var hennes fraseparerte ektemann. Politiet fant at han med skjellig grunn kunne mistenkes. Han ble dermed pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand, sa Hald under en pressekonferanse på Mandal politistasjon i dag.

Politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på hvor i Øyslebø voldsepisoden har skjedd. I løpet av natten har kriminalteknikere undersøkt åstedet.

Ifølge Lindesnes avis er kvinnen utsatt for omfattende stump vold mot hodet og kroppen. Kvinnen skal ha blitt påført alvorlige hodeskader. Politiet vil ikke kommentere om det er blitt brukt våpen.

Store ressurser Mannen i 30-årene som er siktet i saken skal ha blitt pågrepet uten dramatikk. Han sitter nå i arresten Kristiansand og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Ifølge Lindenses Avis skal mellom åtte og ti politifolk jobbe med den alvorlige voldssaken. Driftsleder Anne Margrethe Ruud sier de bruker alle de nødvendige ressursene.

- Det er mange vitner som skal avhøres. Jeg vet ikke nøyaktig antall, men tallet kan øke i løpet av dagen, sier politietterforsker Anne Gundersen.

Pressekonferanse Politiet holdt pressekonferanse om saken klokken 10 i formiddag.

Mandal politistasjon har overtatt etterforskningen av saken.

- Det er for tidlig å si noe om det er brukt våpen. Vi har ikke et klart bilde av hendelsesforløpet, sier Formoe til TV 2.

Volden skal ha funnet sted i en privat bolig i Øyslebø i Marnardal kommune, ifølge politiet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23.35 mandag kveld. I løpet av natten har kriminalteknikere undersøkt åstedet, melder Fædrelandsvennen.

Kvinnen er kritisk skadd og tilstanden er ustabil, opplyser Stavanger universitetssjukehus.

Politiet vil ikke kommentere om det separerte paret har barn sammen som er berørt av denne episoden.