SKYTING: Det var to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom som er blitt satt i sammenheng med hverandre, 22. juli på Grünerløkka og 27. juli på Majorstua (bildert). Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SKYTING: Det var to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom som er blitt satt i sammenheng med hverandre, 22. juli på Grünerløkka og 27. juli på Majorstua (bildert). Foto: Frank Karlsen / DagbladetVis mer

Mann identifisert og siktet etter skyteepisode i Oslo

En mann med rød caps som ble etterlyst i forbindelse med en skyteepisode på Majorstuen, er identifisert, men ennå ikke pågrepet. Han vil bli siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo gikk onsdag ut med et videoopptak av mannen, som de ba melde seg i forbindelse med skyteepisoden på Majorstuen i Oslo sist uke.

- Vi har nå identifisert personen vi gikk ut med video og etterlysning av i går. Vedkommende er en norsk statsborger i tidlig 30-årene. Han er etterlyst, men ennå ikke pågrepet. Han vil bli siktet for overtredelse av straffelovens § 160, annet ledd, opplyser politiet i en pressemelding.

Paragrafen går ut på å hjelpe noen på flukt fra politiet, for eksempel ved å holde dem skjult.

Det var to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom som er blitt satt i sammenheng med hverandre, 22. juli på Grünerløkka og 27. juli på Majorstuen. Til sammen er nå fem personer siktet i de to sakene, hvor til sammen tre personer ble skadd. Ingen av dem fikk livstruende skader.

(NTB)