<strong>SKYTING:</strong> Det var to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom som er blitt satt i sammenheng med hverandre, 22. juli på Grünerløkka og 27. juli på Majorstua (bildert). Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SKYTING: Det var to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom som er blitt satt i sammenheng med hverandre, 22. juli på Grünerløkka og 27. juli på Majorstua (bildert). Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Mann identifisert og siktet etter skyteepisode i Oslo

En mann med rød caps som ble etterlyst i forbindelse med en skyteepisode på Majorstuen, er identifisert, men ennå ikke pågrepet. Han vil bli siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo gikk onsdag ut med et videoopptak av mannen, som de ba melde seg i forbindelse med skyteepisoden på Majorstuen i Oslo sist uke.

- Vi har nå identifisert personen vi gikk ut med video og etterlysning av i går. Vedkommende er en norsk statsborger i tidlig 30-årene. Han er etterlyst, men ennå ikke pågrepet. Han vil bli siktet for overtredelse av straffelovens § 160, annet ledd, opplyser politiet i en pressemelding.

Paragrafen går ut på å hjelpe noen på flukt fra politiet, for eksempel ved å holde dem skjult.

Det var to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom som er blitt satt i sammenheng med hverandre, 22. juli på Grünerløkka og 27. juli på Majorstuen. Til sammen er nå fem personer siktet i de to sakene, hvor til sammen tre personer ble skadd. Ingen av dem fikk livstruende skader.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer