Mann innrømmer drap på britiske turister i Thailand

David Miller og Hannah Witheridge ble drept i september.

FUNNET DREPT: Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand. Foto: Reuters.
FUNNET DREPT: Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand. Foto: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann har nå innrømmet drapene på David Miller (24) og Hannah Witheridge (23) i Thailand i midten av september.

Hannah og David ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand. En mann fra Burma har nå innrømmet drapene.

Funnet halvnakne De ble begge funnet nesten nakne, med brutale hodeskader på Sairee Beach på den lille thailandske ferieøya. En blodig hakke ble funnet på stedet, og politiet har tidligere pekt på dette som drapsvåpenet.

- Tre burmesiske arbeidere ble tatt inn for DNA-testing. Under etterforskningen innrømmet en av dem å ha drept de to utlendingenene, sier visepolitidirektør Jaktip Chaijinda, ifølge Sky News.

Burmeseren er anholdt av thailandsk politi.

- Vi venter på DNA-resultatet som vi forventer å ha 14 timer fra nå.

For David Miller var dødsårsaken drukning og slag i hodet, mens Hannah Witheridge døde av hodeskader.

Deltok på strandfest Store deler av øya Koh Tao, som ligger om lag 350 kilometer sør for Bangkok, ble stengt etter funnet av de to drepte britene mandag morgen den 15. september. Det ble satt opp politikontroller på alle kaier på øya.

Ofrene skal ha blitt funnet om lag 30 meter fra bungalowen de bodde i.

De to døde skal ha deltatt på en strandfest på ferieøya. Det skal ha vært om lag 50 personer på denne festen.

13 britiske turister har blitt drept i Thailand de siste fem årene.

SØK I OMRÅDET:  Som en del av etterforskningen har politiet tatt fotavtrykk av kvinner og menn, etter funn av spor i sanden, og har også satt inn dykkere for å søke etter eventuelle våpen. Foto: Reuters/AFP/NTB Scanpix
SØK I OMRÅDET: Som en del av etterforskningen har politiet tatt fotavtrykk av kvinner og menn, etter funn av spor i sanden, og har også satt inn dykkere for å søke etter eventuelle våpen. Foto: Reuters/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer