Mann kappet hodet av britisk kvinne på Tenerife

Deretter løp han rundt med hodet inne på kjøpesenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Foran øynene på en mengde sjokkerte solturister kappet en mann hodet av en britisk butikkmedarbeider inne på et kjøpesenter i Los Cristianos på kanariøya Tenerife - deretter løp han rundt med hodet, skriver Telegraph.

- Tilsynelatende uten motiv gikk mannen inn i butikken, halshogde kvinnen og tok hodet i hånda. Deretter løp han ut på fortauet, forteller Manuel Reveron, talsmann for byrådet, til avisa.

Ifølge Daily Mail ytret ikke mannen et ord før han ifølge vitner dro fram en machete og kappet hodet av ekspeditøren. Andre hevder at han tok en kniv fra butikken og gikk løs på kvinnen. Drapet skjedde rundt klokka 10.30 lokal tid.

- Noe blodig i hendene Et øyenvitne forteller at mannen ute på fortauet slapp det blodige hodet ned på bakken.

- Jeg var i ferd med å parkere bilen utenfor kjøpesenteret, da jeg så denne mannen komme løpende ut med noe blodig i hendene. Det var et hode, sier vitnet til lokal radio.

Deretter kom vektere løpende til og fikk lagt mannen i bakken utenfor kjøpesenteret, som ligger i Avenida Juan Carlos I i turistbyen, et populært reisemål også for nordmenn.

Hjemløs Ifølge spanske myndigheter er den drepte kvinnen 62 år gammel, og antas å være fastboende på øya. Politiet jobber i kveld med å varsle pårørende. Britiske myndigheter er varslet om hendelsen og undersøker saken.

RYSTET: Turister og fastboende i Los Cristianos er rystet etter drapet på det mye besøkte kjøpesenteret Valdes. Foto/video: REUTERS/SCANPIX
RYSTET: Turister og fastboende i Los Cristianos er rystet etter drapet på det mye besøkte kjøpesenteret Valdes. Foto/video: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Den pågrepne mannen skal være en 28-årig bulgarsk mann som er velkjent for politiet fra før. Tidligere i år skal han ha blitt skrevet ut fra et sykehus, der han var innlagt på grunn av voldelig oppførsel.

En talskvinne for myndighetene uttaler at valget av offer var «helt tilfeldig».

• Var du vitne til hendelsen? Meld fra til oss via tipsboksen under.

MARERITT I SYDEN: Los Cristianos er et yndet feriemål også for nordmenn. Illustrasjonsfoto: DESIRÉE MARTIN/AFP/SCANPIX
MARERITT I SYDEN: Los Cristianos er et yndet feriemål også for nordmenn. Illustrasjonsfoto: DESIRÉE MARTIN/AFP/SCANPIX Vis mer