SPERRET AV: Politiet mottok melding om knivstikking på Grønland t-banestasjon lørdag klokka kveld. Det kom rett etter en melding om et masseslagsmål med minst ti personer involvert, hvor både stokker og belter ble brukt som våpen. T-banestasjonen er nå sperret av. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
SPERRET AV: Politiet mottok melding om knivstikking på Grønland t-banestasjon lørdag klokka kveld. Det kom rett etter en melding om et masseslagsmål med minst ti personer involvert, hvor både stokker og belter ble brukt som våpen. T-banestasjonen er nå sperret av. Foto: Øistein Norum Monsen / DagbladetVis mer

Mann kjørt til sykehus etter knivstikking på Grønland

17-åring pågrepet, men politiet etterlyser gjerningsmann nummer to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - En person er knivstukket, med stikkskader i rumpe og bryst. Situasjonen var så alvorlig at han ble kjørt rett på sykehus, men han er nå stabil, sier innsatsleder Brian Skotnes til Dagbladet.

Politiet mottok melding om knivstikking på Grønland t-banestasjon lørdag klokka 19.39. Det kom rett etter en melding om et masseslagsmål med minst ti personer involvert, hvor både stokker og belter ble brukt som våpen.

En halvtime etter knivstikkingen ble én av to antatte gjerningsmenn pågrepet av en hundepatrulje i nærheten av politihuset.

Mannen (17) er av nordafrikansk opprinnnelse, og skal ha hatt blod på seg da han ble arrestert.

Etterlyser en ung mann Politiet etterlyser ytterligere én person som de mener var involvert i knivstikkingen.

- Også han skal være en ung mann av nordafrikansk opprinnelse. Mannen har helskjegg og har på seg en lys caps med mørk brem, mørk jakke, mørke jeans og brune sko, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Politiet opplyser at de har mange spor å gå etter.

- Vi har gode vitnebeskrivelser, videoovervåkning og andre spor, sier innsatsleder Skotnes, som har sperret av deler av Grønland t-banestasjon.

Vet ikke motiv Begge de to antatte gjerningsmennene skal være av nordafrikansk opprinnelse, og politiet kommer til å gå ut med en beskrivelse av mannen som nå er etterlyst.

- Vi vet foreløpig ikke noe om motivet bak handlingen, men vi tror ikke det er relatert til et rus- eller gjengmiljø, sier Skotnes til Dagbladet.

Knivstikkinga fant sted på bakkeplan i Olafiagangen på Grønland, under Nylandsveien.

Saken oppdateres.

EN MANN ARRESTERT: En mann er arrestert, men politiet letter etter ytterligere en person de mener var involvert i knivstikkingen. Begge skal være av nordafrikansk opprinnelse, og politiet kommer til å gå ut med en beskrivelse av mannen som nå er etterlyst. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
EN MANN ARRESTERT: En mann er arrestert, men politiet letter etter ytterligere en person de mener var involvert i knivstikkingen. Begge skal være av nordafrikansk opprinnelse, og politiet kommer til å gå ut med en beskrivelse av mannen som nå er etterlyst. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer