Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann kjørte gammel hånd- granat til politihuset

Full alarm i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-åra hadde funnet en eldre håndgranat i sin egen garasje, og kjørte så til politihuset i Skien med denne, skriver lokalavisa TA.

Lokalavisa har snakket med øyenvitner på stedet som forteller at politiet nå har sperret av et større område rundt inngangen til politihuset og Bergbys familierestaurant.

- Politiet har sperret av et større område her, forteller et øyenvitne til TA.

Politiet tok affære på grunn av eksplosjonsfaren.

- Håndgranaten ble tatt ut av bilen, og ligger nå på bakken. Området er beskyttet med pansret bil, og granaten er dekket til med stålskjold, opplyser operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen ved Telemark politidistrikt til TA.

Politiet i Telemark skriver nå i en pressemelding at bombegruppa fra Oslo er på vei for å destruere granaten.

- En mann på ca. 40 år fra Skien henvendte seg til politiet og sa at han hadde funnet en granat i sin egen garasje. Han trodde dette var noe gammelt fra forsvaret. Det viste seg at det var en håndgranat og at den kan være skarp på grunn av fargen.
Den ble flytta til noe sikrere området og dekket til og skjerma. Det ble brukt tungt skjold og pansra bil. Videre ble det sperra av et noe større område, heter det i pressemeldinga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media