Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seattle:

Mann kjørte inn i folkemengde

Én person ble skutt da en mann kjørte inn i en folkemengde i Seattle i USA søndag kveld.

PISTOL: Politiet i Seattle har pågrepet en mistenkt etter at en mann kjørte inn i en gruppe mennesker i byen. Bilføreren skal videre ha forlatt bilen med en pistol i hånden. Video: Twitter / Case Burns Vis mer

Politiet i Seattle opplyser på Twitter at de har pågrepet en mistenkt etter at en mann kjørte inn i en gruppe mennesker i byen søndag kveld.

Nyhetsbyrået AP skriver at bilen kjørte mot en gruppe demonstranter før den traff en sperring. Bilføreren skal videre ha forlatt bilen med en pistol i hånda.

Ifølge nyhetsbyrået ble en person skutt under hendelsen. Lokalt brannvesen skriver at den skadde personen er en mann i slutten av 20-åra. Mannen er fraktet til sykehus, og tilstanden hans skal være stabil.

KJØRTE INN: En mann kjørte inn i en folkemengde i Seattle. Foto: Reuters/NTB Scanpix.
KJØRTE INN: En mann kjørte inn i en folkemengde i Seattle. Foto: Reuters/NTB Scanpix. Vis mer

Politiet opplyser at det ble gjort beslag av en pistol på mannen, og at de ikke mistenker at noen andre ble skadd under hendelsen.

Hendelsen fant sted i nabolaget Capitol Hill, der det vært store protester mot politivold de siste dagene, etter at afroamerikanske George Floyd ble drept da han ble pågrepet av fire politimenn.

I helga skal politiet ha tatt i bruk blant annet tåregass for å stanse demonstrantene, ifølge AP.

Politiet sier det ble kastet steiner, flasker og eksplosiver mot dem, og at seks politibetjenter ble såret. To av dem er fraktet til sykehus.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!