Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann kjørte på sjøen, ruset og uten lappen

Siktet av politiet etter mageplask i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har siktet en mann for å ha kjørt en bil ut i sjøen i Herøy kommune på Sunnmøre lørdag. Mannen mangler førerkort og var ruset, ifølge politiet.

Politiet fikk klokken 7.34 melding om at en bil hadde havnet i sjøen ved Buholmbrua på fylkesvei 654 mellom Bergsøya og Leinøya i Herøy kommune.

- Det kan se ut som bilen har gått rundt før den har havnet i sjøen. Den var påført store skader, opplyser operasjonsleder Leif Arne Valderhaug i Sunnmøre politidistrikt.

Hjulspor tyder på at bilen kjørte av veien på et sted uten autovern. Trolig rullet den deretter ned en skråning før den havnet i sjøen, skriver Sunnmørsposten.

En dykker fra brannvesenet slo fast at det ikke var personer i bilen. Politiet fikk lørdag formiddag tak i bileieren for å foreta avhør. Eieren ble sjekket ut av saken etter kort tid. Politiet gikk deretter til pågripelse av en mann i 20-årene som skal ha kjørt bilen.

Han innrømmet å ha kjørt bilen, og det ble tatt blodprøve av ham, opplyser Valderhaug.

Mannen, som er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand, ble deretter lagt inn på sykehuset i Ålesund for observasjon. Han har ikke førerkort for bil.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media