STO BOM FAST: En mann kjørte ut i elva ved Flora i natt. Foto: Tor Aage Hansen
STO BOM FAST: En mann kjørte ut i elva ved Flora i natt. Foto: Tor Aage HansenVis mer

Mann kjørte ut i elva ved Flora og satt fast i halvannen time

Ville å unngå å kjøre på et dyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet i Nord-Trøndelag fikk 0.50 melding fra en mann som hadde kjørt av veien og sto ute i en elv ved Flora.

- Det tok ti minutter før vi fant fram, og vi har hittil ikke klart å komme til mannen, sier operasjonsleder Lars Letnes ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet i 1.45-tida.

Klokka 2.20 var mannen brakt på land, halvannen time etter at politiet fikk melding om hendelsen, og at han defineres som uskadd av helsepersonell på stedet.

- Han var kald, og kjøres derfor på legevakten i Stjørdal. Han ble hentet av en båt fra brannvesenet, og bilen ble også hentet på land ved hjelp av vinsjer, sier Letnes til Dagbladet.

Mannen skal ikke selv ha kommet seg ut av bilen, og fordi den sto på en sandbanke 15 meter fra land med vann opp til motoren vanskeliggjorde det innsatsen fra de frammøte hjelpemannskapene.

- Vi har ambulanse, politi og brannvesen og helikopter fra Norsk luftambulanse på stedet, i tillegg til båt fra Stjørdalen, sa Letnes til Dagbladet da mannen ennå satt fast i bilen.

Utforkjøringen skyldes trolig at mannen prøvde å unngå å kjøre på et dyr i veibanen, ifølge Letnes.