Mann knivdrept i garasjeanlegg i Drammen

En mann ble tirsdag kveld knivdrept i et garasjeanlegg i Drammen. Gjerningspersonen, som selv meldte fra til politiet, har en familierelasjon til den avdøde mannen.

VARSLET POLITIET: En mann i 30-åra varslet politet selv etter at han hadde knivstukket en mann i 50-åra i et garasjeanlegg i Drammen. Mannen døde senere av skadene. Video: Christian Wehus / Reporter: Frode Andresen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann i midten av femtiårene er erklært død etter at han ble knivstukket i et garasjeanlegg ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld.

Det skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding klokka 20.30.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 18.32. En halvtime senere opplyste politiet om at en mann var alvorlig skadd etter knivstikking i kinogarasjen ved torget. Mannen ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

- Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet. Det gikk rolig for seg, sa operasjonsleder Tore Grindem til Dagbladet tidligere i kveld.

I pressemeldingen informerer politiet om at en mann i slutten av 30-åra meldte selv fra til politiet om at han hadde knivstukket mannen.

- Gjerningsmannen er foreløpig siktet for forsettelig drap, skriver politiet.

Politiet opplyser at siktede er i «en familierelasjon» til den drepte.

Det er iverksatt en omfattende taktisk og teknisk etterforskning, blant annet innhenting av elektroniske spor. I en periode har kinogarasjen vært stengt, men politiet vil i løpet av kvelden sørge for at de som skal hente ut sine biler kan få gjort dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer