Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivdrept i garasjeanlegg i Drammen

En mann ble tirsdag kveld knivdrept i et garasjeanlegg i Drammen. Gjerningspersonen, som selv meldte fra til politiet, har en familierelasjon til den avdøde mannen.

VARSLET POLITIET: En mann i 30-åra varslet politet selv etter at han hadde knivstukket en mann i 50-åra i et garasjeanlegg i Drammen. Mannen døde senere av skadene. Video: Christian Wehus / Reporter: Frode Andresen Vis mer

En mann i midten av femtiårene er erklært død etter at han ble knivstukket i et garasjeanlegg ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld.

Det skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding klokka 20.30.

ÅSTEDET: På stedet fant politiet en alvorlig skadd mann som ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Foto: Joakim Fjeldli
ÅSTEDET: På stedet fant politiet en alvorlig skadd mann som ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Foto: Joakim Fjeldli Vis mer

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 18.32. En halvtime senere opplyste politiet om at en mann var alvorlig skadd etter knivstikking i kinogarasjen ved torget. Mannen ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

- Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet. Det gikk rolig for seg, sa operasjonsleder Tore Grindem til Dagbladet tidligere i kveld.

I pressemeldingen informerer politiet om at en mann i slutten av 30-åra meldte selv fra til politiet om at han hadde knivstukket mannen.

- Gjerningsmannen er foreløpig siktet for forsettelig drap, skriver politiet.

Politiet opplyser at siktede er i «en familierelasjon» til den drepte.

KINOGARASJEN: En mann ble knivdrept i et garasjeanlegg i Drammen tirsdag kveld. Foto: Joakim Fjeldli
KINOGARASJEN: En mann ble knivdrept i et garasjeanlegg i Drammen tirsdag kveld. Foto: Joakim Fjeldli Vis mer

Det er iverksatt en omfattende taktisk og teknisk etterforskning, blant annet innhenting av elektroniske spor. I en periode har kinogarasjen vært stengt, men politiet vil i løpet av kvelden sørge for at de som skal hente ut sine biler kan få gjort dette.

Siden ikke alle pårørende er varslet ønsker ikke politiet å angi eksakt alder på offer eller gjerningsmann. Arbeidet med å varsle de nærmeste pårørende vil pågå utover kvelden.

Advokat Espen Wangberg er oppnevnt som forsvarer for den siktede.

Han sier til Drammens Tidende klokka 20.45 at han så langt ikke har fått snakket med sin klient.

- Jeg forutsetter at jeg får gjort det i løpet av kvelden, sier han.

POLITIET: Her står politiet ved inngangen til garasjeanlegget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
POLITIET: Her står politiet ved inngangen til garasjeanlegget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media