Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket - tre personer pågrepet

To menn og kvinne pågrepet etter at mann ble knivstukket utenfor Kiwi-butikk. Flere skal ha blitt vitner til knivstikkingen.

SKI: En person er knivstukket i Ski i Akershus og betegnes som alvorlig skadd etter hendelsen. Video: Ralf Lofstad Vis mer

SKI (Dagbladet): En person er knivstukket i Ski i Akershus og betegnes som alvorlig skadd etter hendelsen. Tilstanden til mannen er ikke kritisk.

Tre personer skal ha stukket fra stedet på sykkel eller til fots.

Politiet fikk melding om knivstikkingen utenfor Kiwi-butikken på Finstad i Ski like etter klokka 17.00 onsdag ettermiddag.

Dagbladet får opplyst at knivstikkingen skjedde et steinkast unna Kiwi-butikken og at en nabo meldte fra om hendelsen.

Væpnet aksjon

- Politiet fant en fornærmet mann i 30-åra som nå er fraktet til Ullevål sykeuhs. Han er alvorlig, men ikke kritisk skadd, og har allerede forklart seg til politiet, sier innsatsleder Arve Hermansen til Dagbladet.

ÅSTED: Knivstikkingen skjedde utenfor en Kiwi-butikk i Ski. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
ÅSTED: Knivstikkingen skjedde utenfor en Kiwi-butikk i Ski. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer

Væpnet politi pågrep to menn og en kvinne, i 30-, 40-, og 50-åra på togstasjonen i Ski rundt 17.30.

Politiet hadde i forkant en storstilt politijakt hvor de stengte av jernbanestasjon i Ski.

- Vi kan ikke si noe om personenes tilhørighet og eventuelle kjennskap til hverandre, sier Hermansen. Politiet har opplysninger om at mannen skal ha blitt knivstukket i ryggen, men kan per nå ikke bekrefte dette.

Vitner

- Knivstikkingen skal ha skjedd utendørs, men det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet eller om fornærmede skal ha kjent de mistenkte. Det er noe uklart hva han sa før han ble fraktet til sykehuset, sier operasjonsleder Ronny Årstein til Dagbladet.

Ifølge operasjonslederen har vitner på stedet blitt avhørt. De skal ha sett knivstikkingen direkte.

- Det er for tidlig å si noe om det var tilfeldig eller ikke, sier Årstein.

Hendelsen førte til at Ski stasjon ble stengt, og har ført til kraftige forsinkelser og innstillinger på jernbanenettet ut av Oslo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling