Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket flere ganger i privat leilighet - kritisk skadd

En mann er kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket gjentatte ganger i en leilighet i Skjeggedal i Odda. En person er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk natt til lørdag melding fra et vitne, som fortalte at en mann i 50-åra var knivstukket flere ganger i en leilighet i Skjeggedal i Odda.

- Ambulansepersonell på stedet beskrev mannens tilstand som kritisk. Det var ikke flyvær, så mannen ble kjørt til lokalsykehuset på Odda - der han stabiliseres før han eventuelt blir fraktet videre, sier operasjonsleder Tatjana Knappen ved Vest politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 2.32. Rundt 15 minutter seinere meldte lokalt politi at de hadde kontroll på gjerningsmannen.

- Den pågrepne personen er en mann i begynnelsen av 40-åra, opplyser Knappen. Hun forklarer at det var to vitner til knivstikkingen.

Hendelsen skal ha skjedd i en leilighet der det oppholdt seg totalt fire menn. Politiet har ingen opplysninger om hva slags forbindelse det er mellom de to involverte, utover at de er bekjente.

Polititet kan foreløpig ikke si noe om motivet eller hva som har skjedd forut for knivstikkingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling