Mann knivstukket i halsen av ukjent medpassasjer

Gjerningsmann (38) fra Oslo pågrepet.

PÅGREPET ETTER KNIVSTIKKING: Her har politiet kontroll på mannen som er pågrepet etter knivstikkingen på toget til Skien. Foto: Joakim Fjeldli
PÅGREPET ETTER KNIVSTIKKING: Her har politiet kontroll på mannen som er pågrepet etter knivstikkingen på toget til Skien. Foto: Joakim Fjeldli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann (42) er knivstukket i halsregionen på toget til Skien, melder Søndre Buskerud politidistrikt.

- Det var to personer som var ukjente for hverandre som hadde sittet ved siden av hverandre på toget, så fløy plutselig den ene på den andre med kniv, sier operasjonsleder Kjell Reidar Johansen til Dagbladet.

Politiet vet ikke hvorfor mannen plutselig gikk til angrep på medpassasjeren, men han skal ha sagt til 42-åringen at han skulle drepes rett før knivstikkingen skjedde.

Den fornærmede 42-åringen er brakt til sykehus, men skal ikke være livstruende skadd. Mannen er hjemmehørende i Vestfold.

Politiet har pågrepet en 38 år gammel mann fra Oslo for ugjerningen.

- Gjerningsmannen er pågrepet og blir kjørt til Drammen politistasjon, opplyser Johansen.

Den antatte gjerningsmannen er kjent av politiet fra før.

Hendelsen skjedde like før Sande stasjon klokka 23.40.

Det var flere som ble sjokkerte vitner til hendelsen, og det var medpassasjerene på toget som sørget for at 38-åringen ble på toget til politiet kom fram. Mannen skal ha løpt gjennom toget med kniven etter at han hadde stukket ned 42-åringen.

Knivstikkingen førte til litt forsinkelser på Vestfoldbanen siden politiet avhørte vitner. Toget der knivstikkingen fant sted, ble stående på stasjonen mens politiet gjennomførte vitneavhør, og passasjerene som var om bord, ble overført til neste tog som gikk i samme retning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer