Mann knivstukket i hodet

Ved Rockefeller i Oslo.

HARDT SKADD: Den knivstukne mannen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus. Han skal være utenfor livsfare. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
HARDT SKADD: Den knivstukne mannen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus. Han skal være utenfor livsfare. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): To menn havnet på henholdsvis legevakta og sykehus i natt etter en knivepisode i Oslo sentrum. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet og sitter i arresten.

- Den hardest skadde mannen ble stukket i hodet. Han ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med store, men ikke kritiske, skader. Den andre ble slått og slo hodet i asfalten. Han ble sendt til legevakta, opplyser operasjonsleder Britt Børve ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Episoden fant sted i krysset mellom Bernt Ankers gate Mariboes gate, like ved konsertstedet Rockefeller. Alle de innblandede er norske statsborgere og i slutten av 20-åra.

Det er foreløpig uklart hva som var foranledningen og motivet for knivstikkingen. Men den nå pågrepne mannen skal i forkant ha truet og viftet med kniven. Han ble pågrepet på åstedet.

Det var øyenvitner til hendelsen som varslet politiet i 02.30-tida. Disse er nå avhørt.

- Vi vil avhøre de involverte så fort det lar seg gjøre, forhåpentligvis utpå dagen i dag, sier Børve.