Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mann knivstukket i magen etter millionrettssak

Fraktet til sykehus etter møte som skal ha blitt avtalt på telefon.

Foto: Truls Grande / Firstfoto
Foto: Truls Grande / Firstfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i slutten av 40-åra er kjørt til Ullevål Universitetssykehus i ambulanse etter at han ble knivstukket i mageregionen i kveld.

Knivstikkingen skal ha skjedd ved Shell på Hasle i Oslo. Derfra klarte offeret å ta seg til bekjente ved et bilverksted like ved.

- En mann i slutten av 40-årene er knivstukket. Han er nå kjørt til Ullevål. Knivstikking pleier ofte å være alvorlig, men jeg utover det vet jeg ikke noe mer om tilstanden, sier operasjonsleder Kjetil Kroken ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

En bekjent av fornærmede opplyser til Dagbladet at bakgrunnen for knivstikkingen kan ha vært en langvarig pengekonflikt knyttet til et eiendomssalg. Den antatte gjerningsmannen skal ha vært den tapende part i et rettslig oppgjør om over én million kroner.

I kveld ble motparten oppringt mens han oppholdt seg på Hasle, og gikk med på å møte mannen i nærheten. Like etter skal den alvorlige knivstikkingen ha skjedd.

Flere politipatruljer leter i kveld etter en navngitt gjerningsmann. Både gjerningsmann og offer skal ha iransk bakgrunn, men er norske statsborgere.

Politiet har ikke bekreftet opplysningene om det mulige motivet overfor Dagbladet.

Den skadde mannen var ved bevissthet da han ble fraktet bort, men skal ha blitt påført et omlag 10 centimeter dypt kutt i magen. Han lå i 18.30-tida på operasjonsbordet.

- Han blødde mye, men heldigvis kom ambulansen veldig raskt, sier et øyenvitne på Hasle til Dagbladet.

Dagbladet.no kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling