Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket i Moss. Døde på sykehus i natt

Knivstukket i leilighet på Jeløy i Moss.

KRITISK SKADD: Ambulanse kom raskt til stedet der en person ble knivstukket og kritisk skadd på Jeløy i Moss mandag kveld. Foto: Tor Aage Hansen / NTB Scanpix
KRITISK SKADD: Ambulanse kom raskt til stedet der en person ble knivstukket og kritisk skadd på Jeløy i Moss mandag kveld. Foto: Tor Aage Hansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-åra er død etter knivstikking i Moss mandag kveld.

Politiet i Østfold melder at mannen ble erklært død 00.55 natt til tirsdag som følge av skadene han pådro seg. Politiet opplyser at mannens pårørende er varslet.

Mannen ble knivstukket i en leilighet på Jeløy i Moss mandag kveld. Politiet fikk melding om knivstikkingen 18.02 mandag kveld, og en mistenkt gjerningsperson ble pågrepet på åstedet.

Den skadde mannen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

- Hendelsen skjedde i boligen til en tredje mann. Denne mannen er tatt inn til avhør. Både gjerningsmannen og den fornærmede er kjenninger av politiet, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Jon Erik Nygård, til NTB.

Nygård opplyser at den fornærmede er knivstukket i overkroppen. Ifølge politiet er fornærmede og den mistenkte gjerningsmannen begge i 30-årene.

- Nå stenger vi av leiligheten og venter på tekniske og taktiske etterforskere, sier Stig Øvergård, innsatsleder på stedet til NTB.

Politiet sier de ikke har noen grunn til å tro at flere er involvert, men utelukker samtidig ingenting.

Politiet opplyser at de i natt ikke er noe mer informasjon i saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling