KRITISK SKADD: Ambulanse kom raskt til stedet der en person ble knivstukket og kritisk skadd på Jeløy i Moss mandag kveld. Foto: Tor Aage Hansen / NTB Scanpix
KRITISK SKADD: Ambulanse kom raskt til stedet der en person ble knivstukket og kritisk skadd på Jeløy i Moss mandag kveld. Foto: Tor Aage Hansen / NTB ScanpixVis mer

Mann knivstukket i Moss. Døde på sykehus i natt

Knivstukket i leilighet på Jeløy i Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-åra er død etter knivstikking i Moss mandag kveld.

Politiet i Østfold melder at mannen ble erklært død 00.55 natt til tirsdag som følge av skadene han pådro seg. Politiet opplyser at mannens pårørende er varslet.

Mannen ble knivstukket i en leilighet på Jeløy i Moss mandag kveld. Politiet fikk melding om knivstikkingen 18.02 mandag kveld, og en mistenkt gjerningsperson ble pågrepet på åstedet.

Den skadde mannen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

- Hendelsen skjedde i boligen til en tredje mann. Denne mannen er tatt inn til avhør. Både gjerningsmannen og den fornærmede er kjenninger av politiet, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Jon Erik Nygård, til NTB.

Nygård opplyser at den fornærmede er knivstukket i overkroppen. Ifølge politiet er fornærmede og den mistenkte gjerningsmannen begge i 30-årene.

- Nå stenger vi av leiligheten og venter på tekniske og taktiske etterforskere, sier Stig Øvergård, innsatsleder på stedet til NTB.

Politiet sier de ikke har noen grunn til å tro at flere er involvert, men utelukker samtidig ingenting.

Politiet opplyser at de i natt ikke er noe mer informasjon i saken.