PÅ STEDET: Politiet har sperret av et område rundt en Deli de Luca-butikk på St. Hanshaugen. Foto: Ingvild Tvervaag / Dagbladet
PÅ STEDET: Politiet har sperret av et område rundt en Deli de Luca-butikk på St. Hanshaugen. Foto: Ingvild Tvervaag / DagbladetVis mer

Mann knivstukket i Oslo - person pågrepet

Politiet gikk til pågripelse av en person halvannen time etter hendelsen fant sted.

Klokka 00.33 skriver Oslo politidistrikt på Twitter at en person er blitt knivstukket i Waldemar Thranes gate i Oslo.

Politiet fikk melding om knivstikkingen like over klokka 00.22 via AMK, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til Dagbladet.

Meldingen gikk ut på at en mann i 30-åra skal ha blitt knivstukket i en arm, og hendelsen fant sted inne i en Deli de Luca-butikk på St. Hanshaugen.

Fornærmede mottok behandling på stedet, og er nå kjørt til legevakta.

- Der vil det bli vurdert om skadene er så omfattende at han må kjøres til sykehus, sier Engeseth.

- Ikke ran

Foranledningen til knivstikkingen er fortsatt uklar, opplyser etterforskningsleder på stedet Nikolai-Backe-Henden.

- Det dreier seg ikke om et ranforsøk. Begge de involverte var kunder, men foranledningen til hendelsen er fortsatt uklar, sier Backe-Henden til Dagbladet.

ETTERFORSKNING: Krimvakta i Oslo politidistrikt er på stedet i forbindelse med etterforskning av hendelsen. Foto: Ingvild Tvervaag / Dagbladet
ETTERFORSKNING: Krimvakta i Oslo politidistrikt er på stedet i forbindelse med etterforskning av hendelsen. Foto: Ingvild Tvervaag / Dagbladet Vis mer

Jakter ung mann

En mann ble sett løpende fra stedet med en kniv i hånda. Engeseth sier at mannen ble sett løpende ned Dalsbergstien i Oslo.

Politiet er på stedet med flere biler og bevæpnede politibetjenter. Da Dagbladet var på stedet jobbet de med å få tak i vitner i området.

- Vi har gått ut med ganske store styrker som søker aktivt etter gjerningspersonen, også jobber kriminalvakta med å sikre spor på stedet, sier Backe-Henden.

Klokka 01.42 skriver politiet på Twitter at de har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen.

Pågripelsen fant sted på en adresse ikke langt fra åstedet, og mistenkte kjøres i arresten.