Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket i Oslo sentrum

- Mannen ble stukket i ryggen to ganger ifølge vitner, sier operasjonsleder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


En mann ble knivstukket i ryggen i Oslo sentrum natt til torsdag. Politiet har bevæpnet seg og søker etter gjerningsmannen.

Knivstikkingen skjedde i 3-tiden utenfor kjøpesenteret Oslo City, og den knivstukne ble kjørt av politiet til Ullevål sykehus.

- Mannen ble stukket i ryggen to ganger, ifølge vitner. Gjerningsmannen løp fra stedet i retning Domkirken, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet bevæpnet seg og søker i området etter gjerningspersonen. Politiet bruker også hunder i søket.

- Alt tilgjengelig mannskap er ute og søker etter gjerningsmannen. Vi snakker med vitner og har sperret av åstedet. Foreløpig vet vi ikke omfanget av skadene, og vi vet ingenting om gjerningsmannen, sier operasjonslederen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling