Mann knivstukket i Oslo

Brakt til Ullevål sykehus.

VED BEVISSTHET: Den knivstukne mannen ble fraktet til Ullevål sykehus via legevakta, og skal selv ha forklart seg for politiet om hendelsen. Foto: DANIEL LAABAK
VED BEVISSTHET: Den knivstukne mannen ble fraktet til Ullevål sykehus via legevakta, og skal selv ha forklart seg for politiet om hendelsen. Foto: DANIEL LAABAKVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ligger nå på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Grønland i Oslo. Gjerningsmannen er så langt på frifot.

- Hendelsen fant sted i Olafiagangen (ved Grønland postkontor, red.anm.). En mann ble stukket i ryggen av en annen mann, som stakk av, forteller Bjørn Ølstad, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Den skadde mannen ble først fraktet til legevakta og deretter til Ullevål sykehus. Det var legevakta som varslet politiet om hendelsen klokka 23.40.

- Han skal ikke være alvorlig skadd, det er vel mer snakk om et risp, sier Ølstad.

Det skal ha vært en uoverensstemmelse som var bakgrunnen for knivstikkingen. Politiet har foreløpig ikke mye å gå etter i jakten på gjerningsmannen.

- En kvinne som var i følge med mannen som ble stukket, var vitne til hendelsen, men vi har ikke mange opplysninger om ham, bortsett fra at han kan være marokkansk, sier operasjonslederen.

Dagbladet erfarer at knivofferet var bevisst ved ankomsten til sykehuset; han skal selv være opphavet til opplysningene om gjerningsmannen.