Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann knivstukket i ryggen i Oslo. To menn pågrepet

Ble funnet liggende på bakken i Calmeyers gate i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt klokka kvart over 12 natt til onsdag fikk politiet i Oslo flere meldinger om at en person hadde blitt knivstukket i Calmeyers gate i Oslo.

- Vedkommende ble lokalisert og kjørt til sykehus, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth ved Oslo politidistrikt.

Fornærmede, en mann i midten av 20-åra, ble funnet liggende på ryggen, og skal ha vært bevisst da politiet og ambulanse kom til stedet.

Han ble knivstukket i ryggen, og er alvorlig, men ikke livstruende skadet. Mannen blir operert i morgentimene onsdag.

Ifølge Øyvind Torgersen, vaktleder ved kriminalvakta i Oslo, framstår det ikke som gjerningspersonene og offeret kjente hverandre.

- Det fornærmede forklarer er at han har truffet på dem rett i forkant. Så har de fulgt etter ham og han har da blitt knivstukket, sier Torgersen til Dagbladet.

Det var ingen direkte vitner til selve knivstikkingen, men det var flere personer i området. Dermed fikk politiet signalement på to gjerningspersoner som ble observert på vei bort fra stedet i retning Storgata.

De ble pågrepet rundt klokka 05 onsdag morgen.

- Vi har pågrepet to personer som er siktet for forsøk på drap. Det er personer som er godt kjent av politiet fra før, sier Torgersen.

De to gjerningsmennene er henholdsvis i slutten av 20-åra og i begynnelsen av 30-åra og vil bli avhørt i løpet av morgentimene.

Politiet er ferdig med kriminaltekniske undersøkelser på åstedet.

- Det er gjort beslag som er interessante. I tillegg har vi avhørt en rekke vitner, og gjennomført en rundspørring, sier Torgersen.

Politiet har også sikret seg bilder fra overvåkningskameraer i områder, som de jobber med å gjennomgå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media